Help!
Boris, de Superhond van Miloman, heeft de benen genomen!
Tijdens de avondwandeling stak hij zijn natte speurneus in de lucht en snuffelde de frisse avondlucht op. Maar wat rook hij daar nog? De heerlijke geur van... hij zette zijn neusgaten een beetje verder open, zijn staartje begon te kwispelen en toen ... zette hij het plots op een lopen.
Hij rende zo snel dat Miloman hem niet kon bijhouden. Miloman zocht en zocht, de hele avond lang, maar zonder resultaat! Boris was onvindbaar...

Gek als hij is, trok Boris op zijn ontsnappingsroute gelukkig enkele selfies! Miloman was dolenthousiast toen hij de foto's de volgende ochtend in zijn brievenbusje vond, maar... aiai! In al zijn opwinding en enthousiasme liet Miloman de foto's op de grond vallen en nu zijn ze allemaal door elkaar geraakt.

Miloman is er een beetje radeloos van en mist zijn harige knuffelvriendje heel erg. Daarom heeft hij jouw hulp nodig! Kan jij hem helpen die lieve loebas terug te vinden?

We stelden voor jou een wandelpakket samen waarin je onder andere de foto's van Boris kan terugvinden. Aan jou om alle plaatsjes die Boris fotografeerde op te sporen, in de juiste volgorde te plaatsen en zo Boris veilig weer thuis te brengen! 

Om je te bedanken hebben Miloman en zijn sponsors enkele mooie prijzen voorzien! Om hierop kans te maken mag je je deelnameformulier bij aankomst in de brievenbus deponeren op volgend adres: Oeveldorp 26, Oevel (over de kerk).

 

Veel speurplezier!

 

Met dank aan onze sponsors voor de mooie prijzen

Kapsalon Style-Ish uit Geel schenkt een waardebon 

Tika & Pinakel uit Herselt schenkt 2x waardebon t.w.v. 25€

Plein 15 uit Oevel schenkt een waardebon t.w.v. 50€

Torenhof uit Tongerlo schenkt een Prinsheerlijk Ontbijt

Buulse Bowling uit Olen schenkt 4x waardebon van 6€

Hola Pola uit Herselt schenkt een waardebon t.w.v. 25€