"Mijn naam is Stan Sleeckx maar mijn familie en vrienden noemen me ook Stanneman. Ik ben lief en meestal vrolijk maar kan ook stoer en dapper zijn.
Vaak moet ik naar mijn grote ziekenhuis in Leuven omdat mijn lichaam zelf de riddertjes niet aanmaakt om tegen de stouterikken die mijn lichaampje ziek maken te vechten. Mijn buik doet ook vaak pijn maar dan krijg ik een sterktepilletje. Mijn aandoening is erg zeldzaam, de grote mensen noemen het een 'immuuniteitsaandoening'.
In het ziekenhuis krijg ik bloedriddertjes uit de lichaampjes van andere lieve mensen. Dan krijg ik een prikje in mijn poortje (poortkatheter), nemen ze mijn bloed en hangen ze mijn flesjes/zakjes met bloedriddertjes aan een paal. Soms mag ik daarop staan als mama rijdt en dan voel ik me net Jack Sparrow die op zijn boot staat.
De daagjes duren daar lang en ik hou helemaal niet van prikjes, maar gelukkig is mama (en soms ook papa) er steeds om me te steunen.
De verpleegsters en dokters van het ziekenhuis zijn heel lief voor me. Ik ga er naar het klasje van juf Enve(lobke) en speel spelletjes of maak werkjes met Sofie, de allerliefste spelletjesjuf. Soms gaan mijn broers mee maar dat kan enkel in de vakantie.
Al de andere dagen als ik me beter voel ga ik graag naar school bij mijn vrienden: Vos, Zinedine, Fran,...
Ik speel ook viool. Muziek maken is super leuk al is het plaatsen van mijn vingertjes op die snaren wel moeilijk. Later wil ik zoals juf Joke en juf Astrid kunnen spelen. Dansen kan ik al heel goed. Het liefst breakdancen zoals mijn broer Neel, die kan al 'de snake'...
Samen met mama en papa ga ik soms judo doen. Op de mat doe ik mijn uiterste best, maar het liefst doe ik de spelletjes.
Ik hou ook van klimmen en buiten spelen.
Later wil ik graag Tarzan worden maar mijn vriend Finn zegt dat je dat niet kan worden, als dat zo is dan wil ik graag speervisser worden want vissen zijn mooi.
Mijn allerbeste vriend is waarschijnlijk Ward, mijn grote broer. Hij is de coolste jongen die ik ken. Samen kijken we naar films zoals Pirates of the Carribean of Avengers. Dat zijn ook echte helden.
Tot slot heb ik nog een hond Tess, een poes Pixie, een hamster Hamtario, een konijn dat Sushi Weenboom heet en 2 vissen Fred & Ginger.
Nu weten jullie echt alles van me! Ik ben Stan, soms de held van het ziekenhuis, al de andere dagen een echte superheld zoals Miloman."
 
Liefs,
Stan