Home » STEUN ONS

Geef jij ook om kinderen en jongeren met een chronische of levensbedreigende aandoening? Lees hier hoe ook jij hen kan steunen!

Trooper

Online shoppen en terwijl Helden voor Helden steunen? Dat is super eenvoudig via Trooper. Nog niet helemaal mee met hoe Trooper juist werkt? Geen paniek, we leggen het in deze video stap voor stap uit zodat je hélemaal mee bent en monnies kan verdienen voor Helden voor Helden vzw via https://trooper.be/heldenvoorhelden !

 

 

Helpende Heldenhanden

Tijdens onze evenementen zijn Helpende Heldenhanden meer dan welkom! Je kan bijvoorbeeld ingezet worden als begeleider bij bepaalde activiteiten, toogmedewerker, onthaalmedewerker... Meld je aan en bouw mee aan onze evenementen!

 

 

Talent gezocht!

Heb jij een talent? Geef jij creatieve workshops of sportieve initiaties?  En wil jij dit met ons delen? Tof! Contacteer ons en dan spreken we gauw af om een onvergetelijk evenement in elkaar te knutselen voor onze Helden!

 

 

 

Een eigen actie?

Een eigen actie organiseren ten voordele van Helden voor Helden? Geweldig 😀

Vul ons aanmeldingsformulier in en help samen met ons om echte Helden te steunen en hen zo een nieuwe toekomst of uitdaging te bieden!

 

 

 

 

Financieel een steentje bijdragen?

Helden voor Helden ontvangt geen subsidies van de overheid en is volledig afhankelijk van giften en sponsors. Dankzij uw bijdrage kunnen ook kinderen met een chronische of levensbedreigende aandoening genieten van het leven, net als hun gezonde leeftijdsgenootjes. Wilt u helpen?

Eenmalig:

U kan vrijwillig een eenmalige gift doen.

Jaarlijks:

Wilt u of uw bedrijf ook bij onze Hall of Heroes horen en zodoende onze Helden steunen? Dat kan. Als u elk jaar onze vzw geldelijk steunt en dat gedurende minimaal drie jaar. De namen van de bedrijven en particulieren die Held zijn van de vzw worden mits goedkeuring op deze site geplaatst en vermeld tijdens onze activiteiten en evenementen.

 

Rekeningnummer :BE78 9733 6032 1486
Helden voor Helden vzw
vermeld bij uw gift  " naam / bedrijf "